Termeni și
condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni de utilizare înainte de a începe navigarea pe site. Prin utilizarea site-ului nostru, indicați faptul că acceptați acești termeni de utilizare și că sunteți de acord să respectați aceste reguli. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni de utilizare, vă rugăm să vă abțineți de la utilizarea site-ului nostru. 

www.medcitycenters.com este un site deținut de Medcity. Suntem o societate cu răspundere limitată înregistrată conform legislației din România, având sediul în Calea Bucureștilor 87-91, Otopeni, județul Ilfov, România. 

Conținutul site-ului www.medcitycenters.com este protejat de legile privind drepturile de autor. Toate drepturile sunt rezervate pentru MEDCITY. Toate materialele (inclusiv, dar fără a se limita la toate articolele, textele, imaginile, siglele și designul) conținute pe acest site sunt protejate de legile drepturilor de autor și nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără consimțământul scris al MEDCITY. Este interzisă modificarea conținutului acestor pagini, precum și copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea de opere derivate din orice informație sau serviciu obținut de pe sau prin intermediul site-ului. 

Cu toate acestea, este posibil să descărcați sau să copiați materialele specifice disponibile în acest scop. Acestea sunt destinate exclusiv uzului personal, non-comercial, iar utilizarea lor în scopuri comerciale este interzisă. Pentru orice întrebare sau solicitare privind utilizarea materialelor de pe acest site, ne puteți contacta la info@medctc.com. 

Fiabilitatea informațiilor postate 

Comentariile și alte materiale postate pe site-ul nostru au scop pur informativ. Prin urmare, ne declinăm orice răspundere și responsabilitate care decurg din încrederea acordată acestor materiale de către orice vizitator al site-ului nostru sau de către oricine poate fi informat despre orice conținut al acestuia. 

Site-ul nostru suferă schimbări în mod regulat 

Ne propunem să actualizăm regulat site-ul și putem modifica conținutul în orice moment. Dacă este necesar, putem suspenda accesul la site-ul nostru sau îl putem închide pe termen nelimitat. Orice material de pe site-ul nostru poate ajunge să fie învechit la un moment dat, iar noi nu avem nicio obligație de a actualiza acel material. 

Răspunderea noastră 

Materialul afișat pe site-ul nostru este furnizat fără garanții, condiții sau asigurări privind exactitatea sa. În măsura permisă de lege, noi, ceilalți membri ai grupului nostru de companii și părțile terțe conectate cu noi excludem în mod expres: 

  • Toate condițiile, garanțiile și alți termeni care ar putea fi sugerați de legislație, dreptul comun sau legea echității. 
  • Orice răspundere pentru orice pierdere sau daune directe, indirecte sau consecvente suportate de orice utilizator în legătură cu site-ul nostru sau în legătură cu utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau rezultatele utilizării site-ului nostru, a oricăror site-uri web legate de acesta și a oricăror materiale postate pe el, inclusiv, fără limitare, orice răspundere pentru: 
  • pierderi de venituri sau câștiguri; 
  • pierderi de afaceri; 
  • pierderi de profituri sau contracte; 
  • pierderi de economii anticipate; 
  • pierderi de date; 
  • pierderi de reputație; 
  • timp de gestionare sau de lucru irosit; și pentru orice altă pierdere sau daune de orice natură, indiferent de modul în care acestea apar și dacă sunt cauzate de delict (inclusiv neglijență), încălcarea contractului sau în alt mod, chiar dacă sunt previzibile. 

Viruși, hacking și alte infracțiuni 

Nu este permis să abuzați de site-ul nostru introducând în mod conștient viruși, troieni, viermi, bombe logice sau alt material dăunător sau tehnologic periculos. Nu este permis să încercați să obțineți acces neautorizat la site-ul nostru, la serverul pe care este stocat site-ul nostru sau la orice server, computer sau bază de date conectată la site-ul nostru. Nu este permis să atacați site-ul nostru printr-un atac de tip refuz de serviciu sau printr-un program de blocare a site-urilor. 

Prin încălcarea acestei prevederi, puteți comite o infracțiune penală. Vom raporta orice astfel de încălcare autorităților de aplicare a legii relevante și vom coopera cu acele autorități dezvăluindu-le identitatea dumneavoastră. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul dumneavoastră de a utiliza site-ul nostru va înceta imediat. 

Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau daune cauzate de un program de blocare a site-urilor, viruși sau alt material dăunător din punct de vedere tehnologic care poate infecta echipamentul dumneavoastră informatic, programele de calculator, datele sau alt material proprietar din cauza utilizării site-ului nostru sau a descărcării oricărui material postat pe acesta, sau pe orice site web legat de acesta. 

Linkuri către site-ul nostru 

Puteți crea un link către pagina noastră principală, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod care este corect și legal și care nu dăunează reputației noastre sau nu profită de ea, dar nu trebuie să stabiliți un link într-un mod care să sugereze orice formă de asociere, aprobare sau susținere din partea noastră acolo unde nu există. 

Nu este permis să creați un link de pe un site web care nu vă aparține. Site-ul nostru nu trebuie să fie încadrat pe niciun alt site, și nici nu puteți crea un link către nicio parte a site-ului nostru în afara paginii principale. 

Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de asociere prin link fără notificare. Dacă doriți să utilizați materialele de pe site-ul nostru în alt mod decât cel stabilit mai sus, vă rugăm să adresați solicitarea dvs. la info@medctc.com. 

Linkuri de pe site-ul nostru 

Dacă site-ul nostru conține linkuri către alte site-uri și resurse furnizate de terțe părți, aceste linkuri sunt furnizate doar pentru informarea dumneavoastră. Nu avem niciun control asupra conținutului acelor site-uri sau resurse și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru ele sau pentru orice pierdere sau daune care ar putea rezulta din utilizarea acestora. 

Mărci comerciale 

Diverse denumiri și simboluri care apar pe site-ul nostru sunt mărci comerciale înregistrate ale Medcity sau ale afiliaților noștri. 

Pentru a răspunde întrebărilor utilizatorilor și pentru a obține date de acces pe site-ul nostru, poate fi necesar să furnizați informații personale, cum ar fi adresa de e-mail și numărul de telefon. Puteți citi mai multe despre modul în care gestionăm datele dumneavoastră personale în Politica noastră de confidențialitate.