Medcity
București

Contactați echipa noastră pentru a găsi spațiul medical potrivit!

Medcity are în plan să dezvolte un centru medical ultra-modern în partea de nord a Bucureștiului în următorii 2-3 ani. Situat într-o zonă selectă, acest proiect emblematic este cel mai mare și mai ambițios din portofoliul MEDCITY. Amplasat într-unul dintre cele mai importante sectoare de afaceri ale orașului, va deveni un punct de referință important pentru serviciile imobiliare dedicate domeniului sănătății.

SCRISOARE DE INTENȚIE

Dacă sunteți un operator medical care are în plan să-și extindă activitatea în partea de nord a Bucureștiului pentru a răspunde cererii de servicii în continuă creștere, vă propunem o scrisoare de intenție prin care să vă exprimați interesul și să ne prezentați nevoile dumneavoastră specifice. 

Scrisoarea de intenție servește ca bază pentru explorarea oportunităților de colaborare în cadrul proiectului și pentru închirierea unui spațiu, care să garanteze că noul centru medical răspunde cerințelor dumneavoastră de extindere a serviciilor în nordul Bucureștiului. 

Vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a vă exprima interesul pentru proiectul MEDCITY București. Echipa noastră vă va contacta pentru a discuta potențialele oportunități de colaborare.