MEDCITY CRAIOVA

Spații medicale la cele mai înalte standarde

Solicită detalii

Imobil dedicat pentru servicii medicale

MEDCITY unicul dezvoltator de clădiri dedicate domeniului sănătății din România pune la dispoziția operatorilor medicali din Craiova, spații dedicate serviciilor medicale și activităților conexe.

Proiectul este dezvoltat după cele mai înalte standarde din domeniu infrastructurii medicale și de bună practică, promovând un concept nou în industrie.

Adresă
Bld. Gheorghe Chițu 39, Craiova
GLA
2,400 m2
An construcție
2014
Suprafață disponibilă
Ocupată integral

De ce să alegi clădirea MEDCITY?

Ecosistem

Proiectul MEDCITY are ca scop crearea unui ecosistem medical unic, unde operatori medicali de top vor oferi sub același acoperiș servicii medicale inovative, beneficiind de sinergia dintre competențele lor.

Conformitate

Clădirea medicală MEDCITY îndeplinește toate condițiile de funcționare specifice unui imobil destinat serviciilor medicale, în conformitate cu legislația în vigoare.

Locație

Locația este aleasă strategic, pe Bulevardul Gheorghe Chiţu 39, în proximitate cu numeroase obiective medicale importante, precum Universitatea de Medicina şi Farmacie și Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Spațiu disponibil

Parter
Închiriat
Etaj 1
Închiriat
Etaj 2
Închiriat
Etaj 3
Închiriat

Solicită detalii

Despre MEDCITY

În calitate de dezvoltator în domeniul imobiliar axat exclusiv pe domeniul medical, MEDCITY numără 13 clădiri în portofoliu, 11 în România și 2 în Grecia, oferind spre închiriere spații medicale dedicate profesioniștilor din domeniul sănătății.

Toate clădirile MEDCITY sunt în conformitate cu cele mai înalte standarde și reglementări din domeniul medical în ceea ce privește infrastructura de sănătate.

MEDCITY este membră a grupului SofMedica, un grup de companii din domeniul sănătății, orientat spre educație și inovație, care operează din 1994 în Europa (România, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Croația și Cipru).

“Asigurarea unor standarde înalte în furnizarea serviciilor medicale și îmbunătățirea sănătății și siguranței la locul de muncă sunt cele mai importante pentru noi la Diaverum. Suntem bucuroși să operăm multe dintre clinicile noastre sub acoperișul MEDCITY, pentru ne oferă ceea ce este esențial pentru noi în ceea ce privește spațiile conforme nevoilor noastre. În timpul pandemiei de COVID-19 am reușit să menținem continuitatea operațiunilor noastre datorită designului flexibil al clădirilor MEDCITY, care ne-a asigurat fluxurile operaționale necesare, aer 100% proaspăt și ne-a ajutat să oferim cele mai bune condiții pentru tratament și bunăstare pacienților și profesioniștilor noștri din domeniul medical.

MEDCITY s-a dovedit a fi un partener valoros pe parcursul anilor colaborării noastre, răspunzând și adaptându-se la timp la orice solicitare și condiție. Mulțumim MEDCITY pentru că ați fost un partener de încredere!”

Viorel Simion, Country Managing Director, Diaverum

Ești operator medical în căutarea unui spațiu nou în Craiova?